© Kanadaband 2016

Welkom

Wie zijn wij

Kanada is medio 2016 gestart als BluesBand. De band bestaat uit vier heren Ruud van Zuthem, Roland Wagenaar, Rob de Haan en Henri Jansen die alle vier hun sporen in de muziekwereld verdiend hebben.
Home Bandleden Repertoire Media Agenda Contact Favorieten

Nieuws

1 juni 2023 De Kanadabluesband is erg blij met het feit dat Rob de Haan onze band als toetsenist is komen te versterken! Maak nader kennis met Rob via deze pagina. 30 juni 2022 Door omstandigheden heeft Ies, toetsenist vanaf het begin van de Kanadabluesband, helaas besloten de band te zullen gaan verlaten. Ies, hartstikke bedankt kerel voor deze mooie periode! 1 augustus 2021 Ook de KanadaBluesBand heeft zijn muziekinstrumenten weer opgepoetst, de CoronaBlues achter zich gelaten en voorzichtig begonnen met repeteren. ..en we zijn erg blij dat het weer kan want onze eerste optredens staan alweer voor de deur. Zie onze agenda waar we binnenkort weer te zien en vooral te horen zullen zijn. We hebben er zin in! 23 maart 2020 Door genomen maatregelen van de overheid rondom het coronavirus zijn er optredens  komen te vervallen 29 april 2019 Muzikanten in de rij voor Guitarribs 27 april 2019 (Koningsdag) Guitarribs Festival Haaksbergen 14 januari 2017 KanadaBluesBand site live!
Kanada BluesBand BluesBand Kanada 4 You Tube F acebook Home

Welkom

Wie zijn wij

Kanada is medio 2016 gestart als BluesBand. De band bestaat uit vier heren Ruud van Zuthem, Roland Wagenaar, Rob de Haan en Henri Jansen die alle vier hun sporen in de muziekwereld verdiend hebben.
Kanada

Nieuws

1 juni 2023 De Kanadabluesband is erg blij met het feit dat Rob de Haan onze band als toetsenist is komen te versterken! Maak nader kennis met Rob via deze pagina 30 juni 2022 Door omstandigheden heeft Ies, toetsenist vanaf het begin van de Kanadabluesband, helaas besloten de band te zullen gaan verlaten. Ies, hartstikke bedankt kerel voor deze mooie periode! 1 augustus 2021 Ook de KanadaBluesBand heeft zijn muziekinstrumenten weer opgepoetst, de CoronaBlues achter zich gelaten en voorzichtig begonnen met repeteren. ..en we zijn erg blij dat het weer kan want onze eerste optredens staan alweer voor de deur. Zie onze agenda waar we binnenkort weer te zien en vooral te horen zullen zijn. We hebben er zin in! 23 maart 2020 Door genomen maatregelen van de overheid rondom het coronavirus zijn er optredens komen te vervallen 29 april 2019 Muzikanten in de rij voor Guitarribs 27 april 2019 (Koningsdsag) Guitarribs Festival Haaksbergen 14 januari 2017 KanadaBluesBand site live!
e

BluesBand

© Kanadaband 2016

BluesBand

Kanada
4 You Tube F acebook